More information about Nordsee Elisen gingerbread with sea buckthorn fruit 2-pack
The Nordsee Elisen - one of our confectioner's creations: extraordinary & simply heavenly! The refreshing sea buckthorn fruit is a taste explosion between the rich almond paste and a crunchy chocolate - in white and with dark chocolate as a genuine North German specialty.
These varieties are included:
1x Nordsee Elisen gingerbread with sea buckthorn fruit & white chocolate - 80 g
Ingredients: 28% almonds* (16% ground, 12% chopped), chicken egg white*, sugar, marzipan (almonds* (52%), sugar, water, invert sugar syrup), honey, hazelnuts*, ground, sea buckthorn jelly (sugar, sea buckthorn berry juice, lemon juice, gelling agent: Pectins), candied lemon peel (cedar fruit peel, sugar, glucose-fructose syrup, acidifier: citric acid), candied orange peel (orange fruit peel, sugar, glucose-fructose syrup, acidifier: Citric acid), walnuts*, chopped, apricot jam (apricot puree from apricot puree concentrate, sugar, glucose syrup, acidifier: citric acid, gelling agent: Pectins), gingerbread spice with cinnamon, table salt, wheat flour* (wafer)chocolate couverture (cocoa mass, sugar, cocoa butter, emulsifier: lecithins (soya*), vanilla extract, cocoa: 70 % minimum), vanilla extract*ALLERGENIC
Nutritional values per 100g: Energy: 1876 kJ/450 kcal | Fat: 26 g | of which saturated fatty acids: 5.3 g | Carbohydrates: 41 g | of which sugar: 37 g | Protein: 9.8 g | Salt: 0.68 g
1x Nordsee Elisen gingerbread with white chocolate - 80 g
Ingredients: 28% almonds* (16% ground, 12% chopped), egg white*, sugar, marzipan (almonds* (52%), sugar, water, invert sugar syrup), honey, hazelnuts*, ground, sea buckthorn jelly (sugar, sea buckthorn berry juice, lemon juice, gelling agent: Pectins), candied lemon peel (cedar fruit peel, sugar, glucose-fructose syrup, acidifier: citric acid), candied orange peel (orange fruit peel, sugar, glucose-fructose syrup, acidifier: Citric acid), walnuts*, chopped, apricot jam (apricot puree from apricot puree concentrate, sugar, glucose syrup, acidifier: citric acid, gelling agent: pectins), gingerbread spice with cinnamon, table salt, wheat flour* (wafer)White chocolate: cocoa butter, whole milk powder*, emulsifier (lecithins from soya*), vanilla extract*ALLERGENIC
Nutritional values per 100g: Energy: 1871 g/448 kcal | Fat: 25 g | of which saturated fatty acids: 4.7 g | Carbohydrates: 42 g | of which sugar: 40 g | Protein: 9.7 g | Salt: 0.71 g
Quantity: | 160g |
Name of the foodstuff: | Gingerbread |
Without gelatin: | YES |
Country: | Germany |
Place: | Bremen |
Manufacturer: | Manke & Coldewey |
Food companies: | Manke & Coldewey GmbH, Fabrikenufer 111, D-28217 Bremen |
Allergens: | Hazelnuts, walnuts, almonds, wheat, soy |
Manke & Coldewey
Die Manke & Coldewey Manufaktur steht für Genuss und Freude – für Auge und Gaumen. Mit handwerklichem Geschick entstehen hier feinste Elisen Lebkuchen, Stollengebäck, frisch gebrannte Mandeln und seit 2024 auch das GoldCorn Gourmetpopcorn. Alles wird aus besten Zutaten hergestellt, um Menschen mit süßen Spezialitäten zu verwöhnen. Der Familienbetrieb, der auf über 100 Jahre Tradition zurückblickt, begann ursprünglich mit der Eisproduktion und ist in Norddeutschland für sein „Eis wie Sahne“ bekannt. In der gläsernen Manufaktur am Fabrikenufer in Bremen wird das vielfältige Sortiment ganzjährig produziert und liebevoll von Hand verpackt. Besonders von September bis Dezember, wenn die Weihnachtsbäckerei in vollem Gange ist, erfüllt der Duft von Mandeln und Popcorn das HAG Quartier. Besucher können dem engagierten Team bei der Arbeit zusehen. Die Manufaktur legt Wert auf Zuverlässigkeit,...
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